Blogs - de verhalen achter onze helden

Wekelijks aandacht voor één of meerdere (ex-)Avonturiers. In de serie ‘Orde der Avonturiers’ zetten we ex-leden van FC De Avonturiers, die inmiddels hun kicksen aan de wilgen hebben gehangen, in de spotlights. In 'Avonturiers United' stellen we je FC De Avonturiers-teams voor die bestaan uit Nederlandse voetballers die over de grens spelen in een specifieke competitie, een bepaald land of een regio. 

Op Avontuur: Adieu, Stade Josy Barthel

Avonturiers United: Gepromoveerde Globetrotters

Avonturiers United: Onze kampioenen!

Eli Louhenapessy: La dolce vita

Avonturiers United: Youngster Wereldwijd

Clyde Wijnhard: ‘Hup Natio!’ in Engeland

Avonturiers United

In Avonturiers United stellen we je FC De Avonturiers-teams voor die bestaan uit Nederlandse voetballers die over de grens spelen in een specifieke competitie, een bepaald land of een regio. 

Op Avontuur

Jouw eigen Avontuur? Het wacht op je! Hoe? Door voetbalwedstrijden in het buitenland te bezoeken. Maak kennis met andere voetbal- en supportersculturen en ontdek nieuwe clubs en stadions! Reisverslagen van die mooie Avonturen lees je hier. Ook op Avontuur geweest? Stuur ons dan jouw reisverslag op! 

Orde der Avonturiers

Je hebt Avonturiers en je hebt Avonturiers. Voetballers die in hun carriere op meerdere continenten speelden, in landen en bij clubs die niet meer op twee handen te tellen zijn. Legends. 

FC De Avonturiers Shop - Breng jouw ode aan de Avonturier

Je bent slechts één stap verwijderd van het ambassadeurschap van FC De Avonturiers! Check de shop en bestel een FC De Avonturiers Sjaal, Vaan of Paspoortshirt.